Fritüürõli on mõeldud kasutamiseks koduses köögis, toitlustuses ja tööstuslikes fritüürides ning pirukate, pontšikute ja teiste kondiitritoodete praadimiseks rohkes õlis.
Võrreldes taimeõlidega on fritüürõli asendamatu neile, kellele meeldib kasutada kodufritüüri või kes eelistavad sügavpraadimist: sellel õliliigil on kõrgem keemistemperatuur ja seda saab kasutada arv kordi. Kui tavaline taimeõli kannatab 8 tundi pidevat keetmist, siis fritüürõli kuni 40 tundi.
Praadimisõli saab kasutada külmlaua valmistamiseks, kuid see on mõeldud spetsiaalselt frittimiseks 180°C ja 210°C vahel
Mitte valada tagasi pudelisse kuuma õli
Mitte asetada pudelit tulisele pinnale
Õli on soovituslik kasutada mitte rohkem kui 8 korda praadimisel ja mitte hoiustada õli lahtiselt rohkem, kui 6 kuud
Hoida soojal kohal, enne kasutamist loksutada
Kui kasutate külmutatud toitu, eemaldage jääkristallid
Regulaarne filtreerimine ulatub õli elu
EBM GRUPP AS tegevus vastab Euroopa Liidu ja rahvusvahelistele kvaliteedistandarditele toiduohutuse ja tootmise valdkonnas.
EBM Grupp AS toiduainete käitlemise ohutuse tagamise süsteem on rajatud HACCP (ingl. k. Hazard Analysis Critical Control Points, ohtude analüüs ja kriitiliste kontrollpunktide ohje) printsiipidele, mille sertifikaat on tootmisele väljastatud 2005 aastal.
ISO 22000:2005 sertifikaat on väljaststud alates aaastast 2011 ja FSSC22000 sertifikaat on väljastatud aastast 2024.